Publisert Legg igjen en kommentar

Forfatterbesøk på Eidsvolldagene

Forfatterne Frode Eie Larsen og Myriam H Bjerkli til stede på Eidsvolldagene, torsdag 13.06.24!

NORLI Eidsvoll vil være vertskap for to talentfulle forfattere under årets Eidsvolldager. Frode Eie Larsen og Myriam H Bjerkli vil begge være til stede fra klokken 12 til 17 denne dagen, hvor de vil delta i arrangementet ved å promotere sine egne litterære verk.

Frode Eie Larsen, kjent for sine spenningsromaner som fenger leserne fra første side, vil gi publikum en unik mulighet til å møte ham ansikt til ansikt og lære mer om hans inspirasjon bak de gripende historiene han skaper. Med et imponerende bibliotek av bøker bak seg, har Larsen etablert seg som en respektert forfatter innen krim- og spenningsjangeren.

På samme måte vil Myriam H Bjerkli dele sitt forfatterskap med besøkende på standen sin under Eidsvolldagene. Med hennes evne til å formidle følelser og skape magiske verdener gjennom ordene hun skriver, har hun fanget lesernes hjerter over hele landet. Bjerkli’s bøker tar lesere med på en emosjonell reise som etterlater dem tankefulle lenge etter at siste side er lest.

Både Frode Eie Larsen og Myriam H Bjerkli ser frem til å møte alle litteraturinteresserte mennesker under arrangementet på Eidsvolldagene. Dette er en fantastisk anledning for fans av god litteratur å få autografene sine signert, diskutere bøkenes intriger eller bare slå av en prat med to dyktige forfattere.

Ikke gå glipp av sjansen til å bli kjent med disse talentfulle forfatterne når de deltar på Eidsvolldagene, torsdag 13. juni fra klokken 12 til 17! 
Det blir definitivt en opplevelse du ikke vil glemme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *