Om oss

CEWE | Norli og Ringo Eidsvoll er en spennende destinasjon som tilbyr en unik kombinasjon av fotoprodukter, bøker og leker under samme tak. Beliggende sentralt i byen, har denne butikken blitt et populært shoppingmål for lokalbefolkningen så vel som besøkende.

Når man går inn i CEWE | Norli og Ringo Eidsvoll, blir man møtt av et fargerikt utvalg av fotoprodukter fra CEWE – Europas ledende leverandør av foto- og trykke tjenester. Her kan kunder skape personlige fotobøker, kalendere, lerretstrykk og andre unike minner basert på deres egne fotografier. Dette gjør det mulig å forevige spesielle øyeblikk eller gi en personlig gave til noen man er glad i.

I tillegg til fotoproduktene fra CEWE, tilbyr butikken også et omfattende utvalg av bøker fra Norli samt leker fra Ringo. Dette gjør det enklere for kunder å handle alt de trenger på ett sted – enten det er siste bestselgere innen litteratur, dagligvarer for hjemmet eller personlige gaver med et personlig preg.

CEWE | Norli og Ringo arrangerer også ulike events og kampanjer som gir ekstra verdi for kundene. Dette kan inkludere workshops om hvordan lage flotte fotoprodukter, signeringer med lokale forfattere eller spesialtilbud på utvalgte varer. Slike aktiviteter bidrar til å skape en levende atmosfære i butikken og engasjere lokalsamfunnet.

Gjennom sin innovative tilnærming til detaljhandel har CEWE | Norli og Ringo Eidsvoll klart å skape et unikt handelssted som appellerer både til de som elsker foto-og trykkprodukter samt de som leter etter gode lesestoff eller leker. Besøket her vil garantert være inspirerende for alle som verdsetter minnerike produkter, god litteratur og praktiske løsninger under ett tak.

Vi tilbyr det meste innen fotografering, også med DRONE. Dette gjør at du kan få spektakulære bilder fra et uvanlig perspektiv.

Våre samarbeidspartnere