Publisert Legg igjen en kommentar

Siste frist for adventskalender med bilde

Siste sjanse for å få sjokoladekalenderen din innen 1. desember🎄🍫
Har du problemer med å se mailen? Klikk her!

   Trustpilot Stars    number of reviews    Trustpilot Logo

Huhei, hvor det går! Desember venter like om hjørnet og snart er det tid for å starte nedtellingen til jul. Vil du gjøre dagene ekstra gode med søte fristelser er det nå du må slå til, hvis du vil starte nedtellingen 1. desember.🎄🍫
Bestillingsfrist
Motta din adventskalender i tide.
Bestill innen den 22.11 for levering innen 1. desember.
Til barn og barnslige sjeler
Sjokoladekalenderen vil vekke stor begeistring blant barna i familien. Kalenderen inneholder, alt etter hvilken du velger, et godt utvalg kjente Kinder® sjokolader.

NYHET: Du kan nå få dine egne bilder på baksiden av lukene i din adventskalender med kinder® sjokolade, slik at du får et nytt, herlig bilde hver dag.
Adventskalenderen til de voksne
Det er ikke bare barna som skal få telle ned dagene med lekker sjokolade og flotte bilder. De voksne kan jo også nyte godt av noe fint for både mage og øyne, så blir desember mye søtere, og kanskje litt mindre stressfylt også? Adventskalenderen er fylt med lekker sjokolade fra Ferrero – mmm, måtte det snart bli desember. 🎄
Adventskalenderen for de kreative
Lag din egen adventskalender med denne fyll selv-kalenderen, og fyll den med små gaver til en du er glad i. Kalenderen passer perfekt til alle aldre, du bestemmer jo innholdet selv!
Adventskalenderen med nye fotominner hver dag
Har du en som ikke er noen stor sjokoladespiser, kan du glede dem med denne fine fotokalenderen. Sett inn et bilde bak hver luke, så kan man åpne et nytt minne som gir et smil rundt munnen hver dag frem til jul.
Lag julegaver fra hjertet på få minutter!
I alle våre butikker kan du lage personlige julegaver raskt og enkelt. Våre CEWE fotostasjoner kan du bruke til å lage bilder, julekort, fotokalendere, julekuler og mange andre gaver. Det er enkelt å koble til med mobilen, minnepinne eller minnekort og du kan raskt printe bildene og få de med en gang.

I tillegg er alle butikkene fylt med inspirasjon og eksempler på hva man kan lage av bildeprodukter på nettsidene. Det bugner også av rammer, album og andre produkter som gjør bilder til den perfekte julegaven. Velkommen inn!
Instagram
facebook
Bilder | CEWE FOTOBOK | Veggbilder | Kort og invitasjoner | Fotokalender
Kundeservice | Priser og leveringstider | Ordrestatus
Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har registrert deg på cewe.no.
Du er registrert med følgende adresse: oystein@adok.no 

Vennligst legg til support@cewe.no i kontaktene dine, eller til listen over sikre avsendere. Da er du sikker på at nyhetsbrevene våre alltid blir akseptert.
*) Regler og vilkår:
1. Eventuelle tilbud gjelder for bestilling på cewe.no
2. I tilfelle det skal anvendes en verdikode, skal denne inntastes under bestillingen (i handlekurven). Bemerk at det kun kan brukes én verdikode pr. bestilling
3. Forsendelses- eller avhentningsgebyr legges til i ordren din

Avmelding fra nyhetsbrev

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *